sobota 2. července 2011

:( :(

    Jen v rychlosti napíšu krátký příspěvek, jelikož za půl hodinky odjíždím na soustředění. Musím vám zdělit, že jsem se dnes koukala na au-pair in america profil a bohužel jsem zjistila, že ta rodinka od Philadelphie si mě odebrala z něco jako oblíbených :(. Mailem mi tedy ještě žádná odpověď od nich nepřišla, říkali, že napíší až po víkendu, ale tohle asi něco naznačuje.
    No nic, teď se tu nějakou dobu nebude nic dít, tak držte pěsti, ať se mi za ten týden objeví  nějaká sympatická rodinka. Po tom, co se mým sousedem nestane Kamča/Helča, tak jím nebude ani Jarda Jagr :(  :D :D. Pro nezasvěcené, včera podepsal roční smlouvu s Philadelphií. 
    Mějte se tu famfárově za dobu, co tu nebudu a jak pak bude něco nového, určitě dám vědět.

4 komentáře:

  1. Ahojky........jééé a já na Tebe tak myslela, že budeš má sousedka v Phill :-( hele neboj, třeba se ještě najde něco v blízkosti....jinak ve státě Pensylvánie je 42 aupairs, tak jich není thousands :) je tu hodně Brazilek a dalších takových podobných národností, takže parádička :-) bylo by fajn tu mít aspoň jednu češku.....tak budu stále doufat....hele kde bydlíš v UK, že bychom se sešly????co ty na to, já jsem teď v East Kent blízko Canterbury.....jestli máš FB tak písni tam na Monika Hrabovská ( fotku mám s kamarádkou a jsem v brejlích ) budu Ti držet pěsti,že až se po týdnu vrátíš,tak budeš mít víc než jednu nabídku.........teď tak přemejšlím, jestli vlastně ještě jsi v UK, doufám,že jo :-) pááá tfuj tfuj pro štěstíčko :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Teeda to me moc mrzi,ze si Te odebrali,ale asi to znamena,ze se rozhodli pro nekoho jineho, fakt skoda :( Vypadali tak sympaticky..
    Pockej az se vratis ze soustredeni, to bude nabidek :) A snad uz nejake dobra rodinka a jeste lepsi nez Phill, uvidis :))

    OdpovědětVymazat
  3. Hlavně trpělivost! Těch nabídek ještě bude! Já měla problém sehnat na 3 měsíce, ale taky jsem nakonec sehnala (v UK), takže u tebe to nebude problém, navíc když můžeš na tak dlouho a ještě v USA:-)) Nakonec najdeš paráádní rodinku!

    OdpovědětVymazat
  4. Držím palce as much as I can :-))

    OdpovědětVymazat