sobota 25. června 2011

Decision has been made

Tak jo - konečně jsem učinila rozhodnutí. Musím se přiznat, že včera byl děsný den - fakt jsem byla jednu dobu 100% rozhodnutá říct ANO a půl hodiny na to zas říct 100% NE.
    Moje finální odpověď nakonec zní ne! Hodně jste mi napomohly i vy a moc vám za to děkuji.
Dnes ráno mi přišel mail od Kamči a já zde hodím pár jejich vět, snad to nebude vadit.

"kdybych se rozhodovala sama za sebe... bych se na to vysrala, kdyz to tak reknu LOL! :D"

"Vseeeeechnnnyyy holky krome me a Ashton (JAR) maji program stejny jako Annika, akorat ze vecer koncej v 7... 7:30. A tech rodin je tady jak nastlano... spoustu! Ja chapu, ze se bojis, ze uz by se nikdo neozval... ale zase sem prijet a pak na sebe bejt pozbytek roku nastvana... to za to fakt nestoji. A kdyz si nikoho nevyberes, budou ti porad nekoho podstrkovat... dokud te neupichnou. Oni z tebe maj prachy, od rodiny, oni te chteeeej umistit! :)"



"Fakt, kasli na to. Ja uz si pripadam jak totalni antisocial, kdyz koncim v tech 8:30... holky uz chodej domu touhle dobou z kavaren a restauraci, kam si navecer vyrazily. Tech 9:30 je na hovno... to nebudes mit ani cas a energii se kouknout na mail, odepsat na maily apod." 


"A taky bych nepristupovala na takovy ty extra joby: proste jen to, co je dany agenturou (a timpadem i ustavou) - jen deti.! - řekla bych, ze myslí hlavně praní pro celou rodinu, a pak to auto a šůrovat okolo baráku (ta věta ze včerejška car and outside) .... "Na to, at si najmou jinou Nemku se svalama. ;)"

    Takže tak asi. Každopádně mail se zápornou odpovědí už je poslaný, takže se to nedá nijak zvrátit. Napsala jsem, že jsem o práci hodně přemýšlela a myslím si, že by toho bylo na mě moc.
   Jsem ráda, že aspoň Annika byla upřímná, když už né rodinka. Doufám, že už teď budou chodit nabídky jen od těch upřímných rodinek a kdo ví?? ...třeba mi ještě vyjde být sousedka s Kamčou, i když asi ne pouze tři bloky. 

3 komentáře:

  1. čauky,
    nechtěla jsem Tě ovlivňovat,ale myslim,že jsi udělala dobře.4 děcka jsou fakt moc a ty tam nejedeš jen dřít,že..?

    OdpovědětVymazat
  2. Myslim,ze jsi udelala dobre, i kdyz jsem psala,ze bych je vzala lol Ale pak jsem si to prolezela v hlave, mozna i ten alkohol pomohl a premyslela jsem o tom, hooodne bych se rozmyslela a nakonec bych je nevzala,ale fakt nevim, je to o Tobe ;) A kdyz jsem ted docetla prispevek, drzim pesti aby uz se ozyvali jen uprimne rodiny a treba jeste budes sousedka s Kamcou :) A nebo s nekym jinym ;) Holek bude vsude spousta,no ne ? :D

    Jeste teda jestli se mohu zeptat, mluvila jsi s tim hf jeste na tom skype ?

    OdpovědětVymazat
  3. Taky si myslim, ze jsem udelala dobre.

    Danis ->S HF jsem uz potom nemluvila - cekala jsem do 23hod, jestli se neobjevi online a neobjevil. Mela jsem po dvou trenincich, takze se mi strasne klizily oci.

    Na mail mi odpovedel: "No worries. Good luck."
    takze snad v pohode

    OdpovědětVymazat