středa 29. června 2011

Telefonát dneska nebude + se ozvala dalši rodinka

    Jak je z nadpisu patrné dnes se bohužel telefonát s rodinku neuskuteční. Asi před hodinkou jsem dostala od paní mail, že to dneska  pro mě v relativně přijatelný čas nestihne. Po výměně ještě několika mailů a přesunutí pivka s kamarádkou na odpoledne jsme se nakonec dohodly na desátou zítra večer. Tedy s tím, že mi to ještě s určitostí potvrdí. Pro mě to spíš než na pivko vypadá jen na Frisco, abych nebyla při hovoru až moc nápadně veselá :)
   Druhá zpráva se bude týkat zájmu další rodinky. Jde o diplomaty s dvoumi holčičkami (4 a7 let), bydlící cca 10 mil od Washingtonu D.C. v městečku Falls Church  - Virginia. Abych byla upřímná, moc mě rodinka sama o sobě nezaujala. Otec 40% času cestuje a není doma. Sice mi paní psala, že žil i v Praze a mají ČR rádi, ale nějak se mi to nezamlouvá. Nebudou to manželé, nevím přesně jak to mají, to mi nepsali, ale asi každý má jedno své dítě a teď jsou spolu. Povídali, že jedna z holčiček vyrůstala pět let v Rusku a umí perfektně rusky. Prý jejich bývalá au-pair byla také Ruska a že by teď chtěli kulturní změnu. Každopádně oba mluví asi třemi jazyky.  Jak jsem říkala, moc se mi nezdají. Jo, a všimli jste si, že se pomalu a jistě posouvám lokalitou blíž a blíž do velkoměsta?? teď už je to pouze deset mil. Dávám tomu rodinku, maximálně dvě a budu přímo v centru :D :D (to se pokouším o vtip, kdyby náhodou někdo nepobral :D :D)
    Kdyby si mě nakonec vybrala ta rodinka od Philadelphie, tak bych do nich asi šla. Už jsem se i docela skamarádila s lokalitou :) Myslím to takhle: Píší, že je to 10min do západní části Philadelphie, vyloženě do centra to bude asi něco kolem půl hoďky, z Philadelphie je to 90min vlakem do NYC, což není taková hrůza a rodinak píše, že tam jejich bývalé au-pair trávily hodně víkendů, a na jih to je dvě hodiny do Washingtonu, takže se dá o víkendu vyrazit i tam. Dalo by se to shrnout, že jde relativně o strategicky výchozí místo :)
     Teď mě tak ještě napadlo, že každá rodinka, která se mi doposud ozvala má nějaké zvířátko. Marně přemýšlím, jestli jsem tam někde nezaškrtla, že hledám rodinu vyloženě s mazlíčkem. Jsem si pouze vědoma, že jsem zaškrtávala, že mě nevadí rodina s nějakým tím pejskem, kočkou nebo v podstatě čímkoli.  Nevím, jestli skoro všechny rodiny mají v USA nějaké to zvířectvo?? Fakt je to zatím 100%, co se týče zvířat v rodině.

Teď tedy čekám na snad zítřejší telefonát a uvidím.

7 komentářů:

  1. Falls Church,Virginia...v nejakem serialu to porad bylo zminovano, uplne slysim ten hlas,ale nevim kde...ehm to jen odboceni :D:D

    Myslim,ze ta rodinka z Phil. je docela ok :) Jsem rada,ze se nakonec ozvali a jeste jste se domluvili na telefonat :) Dej si frisco..At se ti nepletou jazyky :D
    Ta rodina se me nepozdava uz jen co pises,ze on neni doma,takze jakoby single mum,skoro a teda jeste kdyz nejsou manzele...ale kdo vi, treba nejsou spatni,ale Phil.rodinka u me vede :)) A to strategicke misto, by se me tez libilo..''blizko'' NYC a Washington DC :)

    OdpovědětVymazat
  2. Danus -> jj - taky mi to - Falls Church,Virginia neco rika - a nejsem si jista, jestli to nebylo v serialu JAG, ale nevim.

    Jinak jj - ta rod. z Phil. se zda v pohode - jeste nabizeji krome telefonu, ktery je pry pro vetsinu amer. rodinek samozrejmosti, tak i mambership v mistnim fitku a laznich (tedy takove to spa - takze pocitam virivka - to bych si taky nechala libit :) )

    OdpovědětVymazat
  3. Jooo to je ono, JAG a ten hlas-ceskej debing,fakt uplne to slysim :D:D

    No tak to je super,to by se mi take libilo :) Neco na odreagovani,po pracovni dobe,nebo v dobe toho poledniho volna, to je pekne ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Jeeeee a mozna jste to cetly i u me na blogu lol. Tam jsme byli u tech pribuznejch rodinky, kdyz jsme byli v DC:)! Pekna lokalita, a rozhodne ne pro nejaky chudase lol.
    A btw odkud presne byla ta rodinka 30mil od Chicaga, jen ze zajimavosti muhehee.
    Snad ti ten telefonat vyjde, good luck!!

    OdpovědětVymazat
  5. Evca -> ja jsem si rikala, jestli jsi tam nahodou nebyla na te navsteve, ale nejak jsem byla lina to dohledat.
    Jinak ta rodinka od Chicage si me odebrala hned dalsi den, kdyz jsem jim napsala ze na 99% veznu tu rodinku z NJ, asi potrebovali nekoho honem rychle. Od kud presne byli to uz ted nezjistim :( Nepamatuji si to.

    OdpovědětVymazat
  6. Držím palce, dej vědět, jak telefonát dopadl:-)

    OdpovědětVymazat
  7. jj, hned jak jsem si přečetla Falls Church, Virginia, vybavil se mi JAG :D tam bych šla a potkala majora Rabba :D každopádně když se ti nezdaj, tak neni co řešit...a ta z Philly vypadá zatím dobře, tak snad bude telefonát ok :)

    OdpovědětVymazat