sobota 9. července 2011

Telefonat s au-pair

      Ještě včera večer mi napsala au-pair té rodinky od Phil, že jestli se mi to hodí, tak dnes ve 4pm jejího času (10pm u nás) se můžeme spojit a ona mi odpoví na otázky, které mě ohledně rodinky, dětiček a prostě všeho zajímají. Takže se chystám sesmolit malý taháček na co se jí zeptám. Když jsem mluvila minule s rodinku, tak jsem si to pěkně připravila v hlavě, ale samozřejmě, že na pár otázek, které mě zajímaly úplně zapomněla, takže tentokrát tomu tak nebude :). Jinak ale mail od Lidie (té jejich současné au-pair) byl opět ve spamech - grrrr :(
      Vím, dnes to bylo krátké zdělení, ale jak budu vědět něco víc, tak dám vědět. Rodinka se vrací zítra z dovolené, takže snad se pak nějak vyjádří jestli jsem pro ně ta pravá nebo ne. Tedy samozřejmě, že by se po rozhovoru s au-pair mohla změnit situace i z mé strany, ale to si nemyslím, přeci jenom mi telefonát zprostředkovala sama rodinka, takže si myslím, že nemají žádného kostlivce ve skříni, kterého by museli skrývat.
     Zítra dám vědět, jak se telefonát vyvíjel.

1 komentář:

  1. Doufam,ze telefonat dopadne dobre :)) Snad uz je to jen formalita a rodina si Te vybere ;) Drzim palce, pak dej vedetv jak to dopadlo ;)

    OdpovědětVymazat